>>Bliksembeveiligingen

Bliksembeveiliging

ACN  BV ontwerpt, monteert en onderhoudt uw bliksembeveiliging tegen blikseminslag conform de strengste normeringen zoals NEN-EN-IEC 62305 en BRL1201. Tegenwoordig komt er bij het beveiligen van een object tegen blikseminslag méér kijken, dan enkele jaren geleden. Vroeger voldeed een uitwendige bliksemafleider. Nu is dat niet meer voldoende, ook niet voor de verzekering.  Door de toename van geautomatiseerde systemen moeten we de apparatuur aan het object beschermen. Dat doen we met overspanningsafleiders.

Wij passen de nieuwste normeringen toe.

U krijgt van ons een objectief advies, gebaseerd op een risicoanalyse conform NEN-EN-IEC 62305 deel 2. Zo weet u of een bliksembeveiliging wel of niet wenselijk is en welke beveiligingsklasse vereist is. Dat geldt ook voor de overspanningsbeveiliging. 

Onze werkwijze

Wij hebben veel technische kennis in huis. We hebben aantoonbare ervaring op het gebied van enginerering, risicomanagement en uitvoering. Ons bedrijf is efficient georganiseerd. Daarom kunt u alle werkzaamheden op dit gebied met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. 

Meer informatie >

Waarom kiezen voor ACN?

Door actief lid te zijn van de diverse organisaties, waaronder Techniek Nederland, Bliksembeveiliging, en zich verantwoordelijk voelt voor een duurzame leefomgeving, bent u ervan verzekert dat ACNbv zich continu met de laatste technieken bezig houdt.

BliksembeveiligingenBliksembeveiligingen250 PV panelen project Goudadakrenovatie de- en hermonteren PV-panelen

Meer informatie >