>>Keuringen en onderhoud

Keuringen & onderhoud

Heeft u eenmaal geïnvesteerd in een installatie, dan is het zaak om die ook regelmatig te laten onderhouden. Onze inspecteurs zijn voor al onze disciplines opgeleid: beveiligingsinstallaties voor aarding, bliksem en permanente val. Desgewenst verzorgen wij ook het volledige dakbeheer voor u. Denk hierbij aan bladvrij houden van regenafvoeren, onderhoud dakbedekking, meerjarenplannen opstellen, et cetera.

Wij passen de laatste normeringen toe

ACN onderhoudt de installaties conform de normeringen NEN1014, NPR1014, NEN1010, NEN-EN-IEC 62305, EN795, NEN353-1 en BRL1201. 

Onze werkwijze

Vanuit een gecentraliseerde structuur gecombineerd met onze aanzienlijke mogelijkheden op het gebied van enginering, risicomanagement en uitvoering, geeft u het vertrouwen om uw werkzaamheden op dit gebied aan ons toe te vertrouwen. 

Waarom kiezen voor ACN?

Wij combineren meerdere disciplines voor het onderhoud aan uw installaties op het dak!!! ACN is actief lid van diverse (beroeps)organisaties, waaronder Techniek Nederland, Bliksembeveiliging. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame leefomgeving heel serieus. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij altijd beschikken over de nieuwste technologie.

BliksembeveiligingenBliksembeveiligingen250 PV panelen project Goudadakrenovatie de- en hermonteren PV-panelen

Meer informatie >