>>Overspanningsbeveiligingen

Overspanningsbeveiligingen

ACN ontwerpt, monteert en onderhoudt uw bliksembeveiliging conform de strengste normeringen, zoals NEN-EN-IEC 62305 en BRL1201. Tegenwoordig komt er voor het beveiligen van een object tegen blikseminslag méér kijken dan enkele jaren geleden.

Vroeger voldeed een uitwendige bliksemafleider. Nu is dat niet meer voldoende, ook niet voor de verzekering.

Door de toename van geautomatiseerde systemen moeten we apparatuur ook aan het object beschermen. Dat doen we met overspanningsafleiders.

Wij passen de nieuwste normeringen toe

U krijgt van ons een objectief advies, gebaseerd op een risicoanalyse conform NEN-EN-IEC 62305 deel 2. Zo weet u of een overspanningsbeveiliging wel of niet wenselijk is en welke beveiligingsklasse vereist is. 

Onze werkwijze

Wij hebben veel technische kennis in huis. We hebben aantoonbare ervaring op het gebied van enginerering, risicomanagement en uitvoering. Ons bedrijf is efficient georganiseerd. Daarom kunt u alle werkzaamheden op dit gebied met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. 

Meer informatie >

Voorkom blikseminslag

Bent u goed beveiligd tegen bliksem? Voorkom hinder op uw werkplek wanneer de bliksem toeslaat.

Is uw bedrijfspand of huis goed beveiligd tegen bliksem? Wij bij ACN zijn voorzien van bliksembeveiliging. Doordat op ons pand overspanningsafleiders zijn toegepast, is er geen bouwkundige- en elektronische schade. Computers e.d. blijven gewoon functioneren. Zo heeft u geen hinder op uw werkplek wanneer de bliksem toeslaat. Meer weten hoe u uw pand goed beveiligd krijgt? Neem contact met ons op. Bekijk de video


Waarom kiezen voor ACN?

ACN is actief lid van diverse beroepsorganisaties, waaronder Uneto Vakgroep Bliksembeveiliging. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame leefomgeving heel serieus. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij altijd beschikken over de nieuwste technologie

BliksembeveiligingenBliksembeveiligingen250 PV panelen project Goudadakrenovatie de- en hermonteren PV-panelen

Meer informatie >