>>Potentiaalvereffeningen

Potentiaalvereffeningen

ACN ontwerpt, monteert en onderhoudt veiligheidsaardingssystemen conform de nieuwste normeringen zoals NEN1010 en ATEX normeringen. Het belang van een goede potentiaalvereffeningssysteem wordt nogal onderschat. Meestal merkt u niet eens of er zo'n systeem aanwezig is. Zo niet, dan treden er vaak "wazige" storingen op, zijn er onverklaarbare spanningsverschillen tussen de diverse aardingssystemen en veel problemen op het gebied van EMC.

Wij passen de laatste normeringen toe

Met de NEN-normeringen en ATEX richtlijnen in de hand, ontwerpen onze ervaren experts zó dat het ontwerp van uw installatie volledig voldoet aan uw eisen en wensen.

Onze werkwijze

Wij hebben veel technische kennis in huis. We hebben aantoonbare ervaring op het gebied van enginerering, risicomanagement en uitvoering. Ons bedrijf is efficient georganiseerd. Daarom kunt u alle werkzaamheden op dit gebied met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. 

Meer informatie >

Waarom kiezen voor ACN?

ACN is actief lid van diverse beroepsorganisaties, waaronder Techniek Nederland, Bliksembeveiliging. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame leefomgeving heel serieus. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij altijd beschikken over de nieuwste technologie.

BouwkastWoonhuisLaadpaalVerkeerskastMeetresultaat

Meer informatie >