>>Grootste opdracht ooit voor ACN

Grootste opdracht ooit voor ACN

Voor een gerenommeerde opdrachtgever gaat ACN het distributiecentrum voorzien van een bliksem-, overspannings- en permanentvalbeveiligingssysteem. Deze grote opdracht is gestart in week 45 en zal gaan duren tot medio april 2017.

Met een dakoppervlak van ruim 50.000m2 is dit een grote uitdaging voor ACN. Door LEAN-denken kan ACN naadloos aansluiten bij de planning van de overige disciplines. LEAN neemt namelijk alle verspillingen weg in elk te bedenken proces en stelt de klant hierbij centraal. Zodoende blijft de overlast minimaal voor het distributieproces onder het dak.

Door het aanbrengen van een bliksembeveiliging i.c.m. overspanningsbeveiliging worden de risico’s bij blikseminslag beheersbaar. Overspanningsbeveiliging zorgt er voor dat de groepenkast en meterkast beschermd is tegen blikseminslag. Zodoende blijft de continuïteit van het bedrijfsproces gewaarborgd.
Gebouweigenaren/beheerders dragen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van publiek en professionals die zich op het dak begeven. Door het aanbrengen van een permanentvalbeveiligingssysteem kunnen alle voorkomende dakwerkzaamheden in de toekomst conform alle strenge veiligheidseisen worden uitgevoerd.

Overigens gaat ACN, tijdens deze opdracht, haar primeur lanceren op de duurzame toepassing van de materialen. Hierover later meer.