>>Keuringen en Onderhoud

Keuringen & Onderhoud

Heeft u eenmaal geïnvesteerd in een installatie, dan is regelmatig onderhoud van groot belang. Onze inspecteurs zijn opgeleid in al onze disciplines. Valbeveiligingsinstallaties moeten jaarlijks geïnspecteerd worden. De gebruikers mogen zich alleen zekeren aan een systeem dat periodiek is onderhouden. Is onderhoud aan het systeem verlopen, dan mag het niet gebruikt worden. 

Als u wilt, verzorgen wij u uw volledig dakbeheer. Denk hierbij aan het bladvrij houden van de regenafvoeren, het onderhoud van dakbedekking, meerjarenplannen opstellen, et cetera.

Wij passen de laatste normeringen toe

ACN onderhoudt installaties conform de normeringen NEN1014, NPR1014, NEN1010, NEN-EN-IEC 62305, EN795, NEN353-1 en BRL1201. 

Waarom kiezen voor ACN?

Wij combineren meerdere disciplines voor het onderhoud aan uw installaties op het dak! ACN is actief lid van diverse (beroeps)organisaties, waaronder Uneto Vakgroep Bliksembeveiliging. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame leefomgeving heel serieus. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij altijd beschikken over de nieuwste technologie.

vaste trapValbeveilingdakopganghekwerk op kleur (poedercoating)hekwerkhekwerkhekwerkhandgreeproostervloermarkeringen

Meer informatie >