>>Veiligheidsaardingen

Veiligheidsaardingen volgens NEN1010

ACN ontwerpt, monteert en onderhoudt veiligheidsaardingssystemen conform de nieuwste norm zoals NEN1010 en ATEX. Het belang van goede veiligheidsaarding wordt nogal onderschat. Vaak merkt u niet eens of er een beveiliging aanwezig is. Maar bij kortsluiting speelt dit systeem een cruciale rol. Echter bij het ontstaan van een korstluiting speelt dit systeem een cruciale rol. Een deugdelijk systeem schakelt de elektrische installatie uit, voordat zich een (levens)gevaarlijke situatie voordoet of brand uitbreekt.

Wij werken volgens de laatste normeringen

De NEN1010 norm biedt diverse mogelijkheden om te komen tot een deugdelijk aardingssysteem. Door onze jarenlange expertise met het aanbrengen van veiligheidsaardingen door in heel Nederland, kunnen wij u het meest efficiënte systeem adviseren. Wij brengen onze systemen aan in de fundatie of werken met separate elektroden.

Bekijk de film over het aanbrengen van een separate elektrode

Onze werkwijze

Wij hebben veel technische kennis in huis. We hebben aantoonbare ervaring op het gebied van enginerering, risicomanagement en uitvoering. Ons bedrijf is efficient georganiseerd. Daarom kunt u alle werkzaamheden op dit gebied met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. 

Meer informatie >

Waarom kiezen voor ACN?

ACN is actief lid van diverse (beroeps)organisaties, waaronder Techniek Nederland, Bliksembeveiliging. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame leefomgeving heel serieus. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij altijd beschikken over de nieuwste technologie.

BouwkastWoonhuisLaadpaalVerkeerskastMeetresultaat

Meer informatie >